Kærnemælkshorn m. chokolade og pære
Nikita
Dej: 250 gram mel, 250 gram smør/magarine og 0.75 dl kærnemælk
Fyld: Mørk chokolade, kanelsukker og pære
Drys: Pisket æg, perlesukker og hakkede nødder
Fremgangsmåde:
Ælt mel, smør og kærnemælk sammen til en ensartede dej. Drys lidt mel på bordet og rul ud. Skær så så mange spidse trekanter du kan få ud af det udrullede stykke dej. Put fyldet (ikke for stor en klat/stykke) på den bredeste ende af trekanten og rul mod spidsen. Giv et tryk i hver ende og “bøj” det lidt om, så det får horn facon. Stilles på den omrullede spids på en bagepapirs beklædt bageplade. Pensles med pisket æg, perlesukker og hakkede nødder. Bages ved 200 grader i 15-18 minutter.
Ælt mel, smør og kærnemælk sammen til en ensartede dej. Drys lidt mel på bordet og rul ud. Skær så så mange spidse trekanter du kan få ud af det udrullede stykke dej. Put fyldet (ikke for stor en klat/stykke) på den bredeste ende af trekanten og rul mod spidsen. Giv et tryk i hver ende og “bøj” det lidt om, så det får horn facon. Stilles på den omrullede spids på en bagepapirs beklædt bageplade. Pensles med pisket æg, perlesukker og hakkede nødder. Bages ved 200 grader i 15-18 minutter.
Ingen kommentarer endnu