Kærnemælkshorn m. chokolade og pære

Dej: 250 gram mel, 250 gram smør/magarine og 0.75 dl kærnemælk
Fyld: Mørk chokolade, kanelsukker og pære
Drys: Pisket æg, perlesukker og hakkede nødder
Fremgangsmåde:
Ælt mel, smør og kærnemælk sammen til en ensartede dej. Drys lidt mel på bordet og rul ud. Skær så så mange spidse trekanter du kan få ud af det udrullede stykke dej. Put fyldet (ikke for stor en klat/stykke) på den bredeste ende af trekanten og rul mod spidsen. Giv et tryk i hver ende og “bøj” det lidt om, så det får horn facon. Stilles på den omrullede spids på en bagepapirs beklædt bageplade. Pensles med pisket æg, perlesukker og hakkede nødder. Bages ved 200 grader i 15-18 minutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotoshoot med Jan Holte Teller