Lecture with Chris MacDonald

Mango salat♥

Jeg lavede lige denne lækre mango salat igår! Er ret stolt af mig selv! Mine madlavnings skills bliver bedre og bedre.. Den er lidt stærk, men hvis man laver den rigtigt og ikke tager for meget hvidløg i smager den helt vildt godt! Så nu får i altså endnu en opskrift 😀 Husk at lave nok, for den forsvinder hurtigt!
Mangosalat:
2 mangofrugter
2 fed hvidløg
4 spsk jordnøddeolie
2 spsk riseddike (ja, det er underligt)
Chiliflager
Koriander (frisk mynte smager også godt på)
½ dl hakkede, saltede jordnødder/peanuts
Fremgangsmåde: Skræl mangoerne og skær dem i strimler. Læg dem fordelt i et fad. Tag presset hvidløg, olie og eddike og rør det sammen til en dressing.Smag til med salt og chiliflager. Dryp dressingen over mangostrimlerne, drys til sidst med hakket koriander (mynte) og jordnødder. Så er det klar til servering!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lecture with Chris MacDonald