Twin-food.dk

Fall/Winter trends 2014

F-W 2014Årets efterårs- og vintertrends er super fede. Der er knald på farverne og man er pakket godt ind i strik og kraver. Hvis du vil være med på moden skal du gå efter højhalsede bluser/bodystockings, neutrale bukser, strik – gerne ponchoer eller højhalsede sweatere og rå støvler. Håret er stramt i en knold eller en hestehale og hvis du kan bære det, så prøv dig med en midterskilning samtidig. Med hensyn til makeuppen skal du gå efter neutrale “nude” øjne, opadredte bryn, samt læber og negle med knald på farverne. Klar orange, pink, rød, blå og gul er især populære farver det her år, så der er rigeligt at vælge imellem. Udover det vil jeg anbefale at surfe på nettet efter flere fede trends, da der er rigeligt af dem:-)

Held og lykke, god efterårs/vinter shopping!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twin-food.dk