Malmö♥

Lækker sommer drink!

Jeg var i rigtig nederen humør igår, så jeg lavede mig og min søster en smoothie! Anyway, den smagte virkelig godt, så vil lige fortælle jer hvad der skal i til 2 personer:-) Man kan selvfølgelig lave den med og uden alkohol, men begge dele smager godt!
2 Bananer
En håndfuld frosne jordbær
Saften fra 2 pressede appelsiner
2 dl Vodka fra Smirnoff (uden smag)
1 håndfuld blandede frosne gule frugter, dvs. mango, ananas, blommer mm.
Og så skal det bare blendes, alt sammen… Det smager fantastisk, tro mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malmö♥